Dirigenter: Var med och påverka!

25.10.2018 kl. 09:25
Fredagen den 2 november har alla dirigenter inom förbundet möjlighet att träffa Sångfestens konstnärliga ledare Kari Turunen för en diskussion kring deras roll på evenemanget. Diskussionen kommer dessutom att sändas direkt på webben!

Tanken bakom att dirigenterna får träffa den konstnärliga ledaren är att de ska få ta del av de planer som finns för Sångfesten och ge feedback gällande dessa.

Dirigenternas roll kommer att vara större än tidigare sångfester och fler dirigenter kommer att vara involverade i huvudkonserten på söndag, och det är bland annat detta som kommer att diskuteras.

Dirigentträffen kommer också att sändas live på nätet, så att den som inte kan närvara också kan ta del av informationen. Samtidigt kommer man att kunna sms:a eller mejla in frågor, som då tas upp i diskussionen.

Träffen med Kari Turunen kommer att hållas i samband med dirigentkursen som ordnas på Sandels musikinstitut på Topeliusgatan 2 i Helsingfors. Tillfället inleds klockan 19 och beräknas ta ungefär en och en halv timme.

I den här länken hittar du anmälningsblanketten.