Åland United Play Camp 5–10 augusti

18.06.2024 kl. 10:42
Avsluta sommarlovet med sång, bollkonst och rörelseglädje! Åland United Play Camp är ett samarbetsprojekt mellan Åland United, Kungliga Musikaliska Akademien och DUNK där idrott och kultur förenas under sex lägerdagar. "Barn behöver både musik och idrott och särskilt den gemensamma sången har en viktig roll i idrottssammanhang", säger Susanna Rydén.


På lägret får barn i åldern 9-12 år möta idrottsledare samt sång- och musikcoacher i kreativa övningar. Under lägret dyker det dessutom upp en och annan hemlig gäst. Deltagarna får också skapa nya hejaramsor till förebilderna i Åland United. Så räkna med ett fullsprakande läger!

Ledare på lägret är Linda Jansson idrottsledare, Annika Cleo, sångcoach, artist och kompositör och Celso Paco, musiker, dansare och storyteller, tillsammans med övriga hjälptränare och hemliga, inspirerande gäster.


"Åland United-spelarna har hittat sin passion i livet – fotbollen. Detsamma vill vi nu erbjuda de unga deltagarna i Åland United Play Camp. Under sex dagar erbjuder vi en stor palett av rörelseglädje och kreativitet till barn i åldrarna 9–12 för att främja alla barns rätt till sin röst och en möjlighet att hitta just sin passion!”

Linda Jansson,                         
verksamhetsledare Åland United

"Jag ser med glädje fram emot det här samarbetet. Barn behöver både musik och idrott och särskilt den gemensamma sången har en viktig roll i idrottssammanhang – både när vi stämmer in i nationalsången och när vi hejar fram våra lag."

Susanne Rydén,                               
preses Kungl. Musikaliska Akademien


Läs mer om kursen här.
 

För vem: barn i åldrarna 9–12 år

Datum: 5–10 augusti

Plats: Mariehamn, WHA med omnejd

Tider: 5–9 augusti kl. 9.00–15.00, 10 augusti kl. 17.00–19.00

Förkunskaper: Inga förkunskaper behövs

Kostnad: 200 euro för hela lägret, inklusive lunch och två mellanmål per dag samt t-shirt. Betalning via faktura innan lägerstart. Medlemmar i Åland United eller i någon av våra medlemsföreningar erhåller 20 % rabatt på anmälningsavgiften.

Program, mera info och anmälan finns på Åland Uniteds webbsida här.

Sista anmälningsdag: 26 juli