Välkommen med i vår förbundsorganisation - bli medlemmar!

Vill din kör, ensemble eller orkester bli medlemmar i FSSMF?
Fyll i blanketten nedan och ansök om medlemskap idag! 
Direktlänk till medlemsblanketten, klicka här!

Det finns många fördelar med att vara med i förbundet. Här har vi listat dem!

Om oss: Finlands svenska sång- och musikförbund (FSSMF) är takorganisation för omkring 3800 musikintresserade finlandssvenskar organiserade i olika typer av körer och orkestrar i medlemsförbunden, samt direktanslutna. De kallas medlemsgrupper i FSSMF. Läs mer om förbundet.

Till medlemsgruppernas medlemsförmåner hör möjligheten att ansöka om FSSMFs understödsmedel (värdesedlar), ingå i ett stort informationsnätverk, och få del av administrativa hjälpmedel som medlemsregister, webbsidor, webbsupport, bokföringsprogram, mm. Allt utan extra avgifter eller till starkt rabatterat pris, tack vare vårt så kallade Föreningsservicepaket.

Övriga medlemsförmåner är medlemsrabatter för deltagare i FSSMFs återkommande dirigent- och ledarskapsutbildningar, förlagsverksamheten (kör- och orkesternoter, musikläromedel) och deltagande i finlandssvenska sång- och musikfester och andra riksomfattande musikaktiviteter för medlemsgrupperna.

Medlemstidningen Resonans får alla medlemmar hemskickad, fyra nummer om året. Resonans ger information till medlemmarna i frågor som berör den egna verksamheten och bevakar och representerar amatörmusiklivet nationellt och internationellt.

Medlemsavgifter: 17€ per medlem/år. Studerande/barn 7,50€/år. Till kommer eventuella övriga förbundsavgifter till lokal/specialförbund.

Ansökan om medlemskap gör man genom att fylla i den elektroniska blanketten här nedan. Välkommen med i våra sång- och musikförbund!

Ansök om medlemskap till FSSMF och medlemsförbund

Vi (kör, ensemble eller orkester) ansöker om medlemskap i Finlands svenska sång- och musikförbund:
Vi ansöker även om medlemskap i lokalförbund (de flesta lokalförbund uppbär ingen eller mycket låg medlemsavgift):
Vi ansöker även om medlemskap i specialförbund, vid önskad tillhörighet (specialförbund uppbär liten tilläggsavgift):
När du har fyllt i era uppgifter är er medlemsansökan klar att skicka in. Klicka på Skicka-knappen:
Skriv siffran 7 med bokstäver: